Megmutatta az énekesnő - igaz, nem direkt...

Fotók: Hoppá - Mariah Carey mellbimbója kivirított!

Nos, úgy tűnik, Mariah Carey-től valóban csak véletlenül láthatunk egy-egy cicivillantást! Érdemes ilyenkor jól megfigyelni...

Ez is megtörtént: Mariah Carey cicit villantott! képgaléria

2008.08.14 14:00ma.hu

Hoppá - Yachton strandolt Mariah Carey újdonsült férjével, Nick Cannon-el, amikor egy óvatlan pillanatban majdnem lecsúszott róla egyébként is sokat mutató, szexi fürdőruhája!

A dívát éppen segítették ki a vízből, amikor kivillant hófehér melle, no és valami más is...Az biztos, hogy sok kíváncsi szem tapadt a csuromvizes énekesnőre...

Fotó Mariah és Nick esküvőjéről

S bár a rosszindulatú pletykák szerint Mariah és kedvese igencsak elkapkodta a boldogító igent, úgy tűnik, a sztár és férje között nem is lehetne nagyobb az összhang.

Nemrég még olyan hírek is napvilágot láttak Carey-ről, hogy az énekesnő igencsak férfias típus, aki a kapcsolatában rögvest az elején átveszi az irányító szerepet.

Többen állították - köztük Nick legjobb barátja -, hogy Mariah úgy bánik a férjével, mintha az a személyi asszisztense lenne, és nem a párja.

Ráadásul, a sztár kívánságait szinte lehetetlenség követni is, nemhogy teljesíteni...

Nos, nem tudni, mennyi igaz a pletykából, az azonban tény, hogy eddig jól működőnek tűnik a sztár hirtelenjében kötött házassága...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.