Azúrkék lesz az idei nyár divatja

Keleti Andiéknál a férj kezében van a vasaló

Azúrkék, pink, mandarin, kiwi: bemutatkoztak az idei szezon legújabb divatszínei a nyárindító divatshow-n, ahol ráadásul Magyarországon elsőként debütáltak Karl Lagerfeld saját tervezésű ruhái is.

Végre Karl Lagerfeld is bemutatkozott Budapesten képgaléria

2014.05.16 12:01ma.hu

Először láthattuk Karl Lagerfeld saját tervezésű darabjait Magyarországon: egy exkluzív belvárosi divatszalonban debütáltak a leheletfinom pólók, len pulóverek és a tökéletes szabású nadrágok, de láthattunk figyelemre méltó török mintás inget is, természetesen gallérmerevítővel, amely meghatározó része lehet a kifogástalan megjelenésnek. Érdekesség, hogy az ing megvásárlásával még egy Lagerfeld által tervezett formabontó kis varrókészletet is kapunk.

Fotó: Positive (A galériához KATT a képre!)

A nyárindító bemutatón az is kiderült, hogy a szezon egyik legnagyobb színújdonsága az azúrkék lesz, amely kihagyhatatlan és mindenkinek jól áll. Szinte minden világmárka nyári kollekciójában megtalálható a kéknek ezen árnyalata. Az idény másik meghatározó darabja a kalap, amely jól variálható, ezért ruhatárunk kötelező kelléke lehet.

Nagy divat lesz idén a pöttyös minta is, amit bátran keverhetünk csíkossal vagy virágmintával, minden mennyiségben. De Schaller Marianna divatszakértő szerint a szezonban az intenzívebb színek is fontos szerepet kapnak, mint például a pink, a kiwi és a mandarin.

A napsütötte barna bőrön a pink kicsit neonosabb változata rendkívül jól mutat. Talán sokan első hallásra idegenkednek ettől, de a Frank Walder kollekciója biztosan meggyőzi a kétkedőket. Az exkluzív német márka az intenzív színeket például bézzsel, illetve fehérrel párosítja, így ugyanabból a kollekcióból finoman elegáns és extravagáns szetteket is össze tudunk állítani” – tette hozzá a butik tulajdonosa.

Az esten rendhagyó módon néhány dalt csak erre az alkalomra áthangszerelve, deluxe változatban adott elő a Fonogram-díjas Mrs Columbo, akiknek legközelebbi kivételes koncertjük az A38 Hajón lesz május 29-én, ahol legújabb, saját szerzeményű dalaikkal lépnek színpadra. Galambos Dorináék a világ minden tájáról összeválogatott, egyedi felsőruházati kollekció, az M-Collection fiatalos darabjaiban zenéltek.

Az est házigazdái Keleti Andrea és Rákóczi Feri voltak, akik egy-egy nyári szettben ismertették a legújabb trendeket, és a vidám hangulatú bemutatón az is kiderült, hogy Andiéknál a vasaló sokkal gyakrabban fordul meg a férj kezében, mint a csinos táncosnő-műsorvezetőében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.