Maria Bello eddig nem értette mire jó a monogámia

Férjhez megy a múmiavadász - képek a gyönyörű színésznőről

Egészen 41 éves koráig várt arra Maria Bello, hogy eljöjjön az igazi, és megkérje a kezét.

Képek a múmiavadász Maria Bello-ról képgaléria

2008.08.10 14:30UIP

A Múmia – A Sárkánycsászár sírja sztárja - aki Rachel Weisztől vette át a karakán régésznő szerepét, mert Weisz éppen terhes volt a forgatás idején - eddig nem értette, mire jó a monogámia, de most már van róla elképzelése, mert találkozott a teljesen civil Bryn Mooserrel. 

Lövésem sem volt arról, hogy lehet egy partnerrel évekig kibírni – magyarázza a színésznő. – Aztán Bryn oldalán lassan derengeni kezdett, hogy ez hullámvasút, ami akkor is élvezetes, ha éppen lefelé száguldunk, mert tudjuk, hogy mindjárt fölfelé vesszük az irányt.
 
Maria Bello párja zenész és festőművész, főfoglalkozása viszont eddig a pincérkedés volt, mert valamiből élni is kell. A színésznő szerint az hozta össze őket, hogy mindkettejüket szenvedélyesen érdekli a politika, Afrika és a kriptozoológia.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.