Agyaghadsereggel kűzd a színész

Fraser, a komplexusos múmiavadász

Néha az is baj, ha valaki túl magas, ezt a Múmia-filmek sztárja, Brendan Fraser is tanúsíthatja. Fraser a maga 191 centijével szó szerint kimagaslik a hollywoodi mezőnyből, ahol rengeteg az alacsony színész, gondoljunk csak Al Pacinora vagy Danny DeVitora.

2008.08.10 13:26UIP

Mindig attól tartok, hogy másoknak kisebbrendűségi érzésük lesz, amikor föléjük magasodom, ezért kicsit berogyasztom a lábamat és összébb görnyedek - panaszkodik Fraser. - Az évek során ettől hátfájásom alakult ki, és azt vettem észre, hogy akkor is görnyedt vagyok, amikor semmi okom rá

Brendan Fraser legújabb filmjében, A Múmia - A Sárkánycsászár sírjában garantáltan nem görnyed, mert sűrűn kapkodnia kell a fejét, ha életben akar maradni: nemcsak egy több ezer éves kínai császárral (Jet Li) kell megküzdenie, hanem az általa életre keltett Agyaghadsereggel is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.