Kinőtték szerepkörüket!

Jön az Olsen-ikrek interjúkötete!

Úgy tűnik, a filmsztár szerepkört az ikrek kinőtték: Mary-Kate és Ashley Olsen legújabb dobása nem más, mint egy könyv, melyben többek közt a világ leghíresebb divattervezőivel készítettek interjúkat.

2008.08.07 14:00ma.hu
Az ikrek rajonganak a divatért!

Az ikrek könyve, az Influence október 28-tól vásárolható meg. Az Olsen ikrek rajongóinak kötelező olvasmány, de annak is érdekes, aki szaftos sztorikra kiváncsi.

Mary-Kate és Ashley egymásról is vall könyvében, de ami ennél is érdekesebb, hogy a világ legmenőbb dizájnereiről is izgalmas részleteket árulnak el a 272 oldalas művben!
 
Az Olsen ikrek ugyanis olyan sztártervezőkkel készítettek interjúkat, akik nagy hatást gyakoroltak rájuk. A húsz megszólaló közt olyan nevek vannak, mint Karl Lagerfeld, Diane Von Furstenburg, John Galliano és Christian Louboutin. Valamint a modell-színésznővel, Lauren Huttonnal is olvasható egy beszélgetést. 

"Olyan emberekkel készítettünk interjúkat, akik nagy hatást gyakoroltak ránk, abban a reményben, hogy másokat is inspirálnak és tanítanak majd" - mondta Mary-Kate. 

Ashley pedig így fogalmazott a könyvről: 

"Az Influence-ben a legérdekesebb, legnagyobb kihívást jelentő, legkreatívabb emberekkel beszélgetünk, akik segítettek kikövezni az utat a mi generációnk számára." 

A lányok minden interjúalannyal kapcsolatban leírják, mi inspirálta beszélgetőpartnereiket, valamint egymásról is rövid esszéket osztanak meg velünk. 

További meglepetéseket tartogatnak azok a fotók és rajzok, melyeket az ikrek az interjúalanyoktól kaptak, ahogy a 22 éves Mary-Kate és Ashley privát, eddig sosem látott fényképei is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.