Vetkőzött Heidi Klum, Adriana Lima és Miranda Kerr

Bombajó képek gyönyörű lányokról: pózoltak a Victoria's Secret modelljei!

Fantasztikus képsorozattal lepte meg olvasóit a GQ magazin - A lap csokorba gyűjtötte és szexis pózban lefotózta napjaink legcsinosabb modelljeit, akik a Victoria's Secret fehérneműit népszerűsítik...

Szexis fotók az elbűvölő Victoria's Secret-lányokról! képgaléria

2008.08.04 11:20ma.hu

Heidi Klum, Adriana Lima, Marisa Miller, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio - csak néhány név azok közül, akiknek szuperszexi fotóival szinte nap mint nap találkozhatunk.

Heidi Klum-ot különösen nem kell bemutatni, hiszen vadító fotóival tele vannak a lapok.

A bájos arcú, ám korántsem visszafogott Heidi túl azon, hogy sikeres modell, a népszerű zenész, Seal felesége; már három gyermekkel ajándékozta meg a sztárt, ám ez cseppet sem látszik meg irigylésreméltó alakján...

Miranda Kerr-t Orlando Bloom legújabb barátnőjeként is láthattuk - úgy tűnik, nagy a szerelem, míg Alessandra Ambrosio az egyik legismertebb brazil modell.

A legsikeresebb - és legnépszerűbb - lányok most egy képsorozaton szerepelnek, méghozzá nem is akárhogy. A legdögösebb Victoria's Secret darabokban!

És hogy a többi leányzó se maradjon név nélkül, íme a teljes névsor: Heidi Klum, Adriana Lima, Marisa Miller, Karolina Kurkova, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Izabel Goulart, Selita Ebanks, Isabelli Fontana, Candice Swanepole, Julia Stegner és Rosie Huntington-Whiteley mind megmutatják magukat a szexi fotókon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.