Máris új szerepére készül?

Képek! Angelina lesz a következő Macskanő?

Alig szülte meg ikreit Angelina, máris azt tervezi, hogy milyen szerepben kápráztatja el újra rajongóit!

Angelina boldogsága képekben! képgaléria

2008.07.31 11:30ma.hu
Ő lesz a legújabb Macskanő?

Sokan azt tippelik, hogy a hollywoodi sztáranya, Angelina Jolie alakítja majd a Macskanőt a következő Batman filmben, azt a karaktert, amelyet Julie Newmar tett híressé. 

A most 74 éves Newmar az 1960-as években alakította a denevérember történetében jelentős szerepet játszó karaktert. Newmar szeretné, ha Jolie venné át szerepét, amennyiben persze A sötét lovag rendezője, Christopher Nolan úgy dönt, hogy ismét visszahozza a karaktert a filmvászonra. 

Newmar szerint Angelina tökéletes lenne a Macskanő szerepében. A Macskanő Batman egyetlen igaz szerelme! Az idős színésznő szerint Angelina nagyon népszerű és ügyes, mert képes egy időben hős és gonosztevő is lenni.

Az elmúlt években olyan színésznők keltették élter a Macskanőt mint Eartha Kitt, Lee Meriwether, Michelle Pfeiffer és Halle Berry. A következő vajon Angelina Jolie lesz?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.