Fenyegető sztrájk miatt halasztják el a filmet!

Russell Crowe várhat még a szerepre!

Russell Crowe-t legközelebb a Nottingham című filmben láthatjuk, ám erre még várnunk kell!

2008.07.30 10:44ma.hu

A színész szakszervezetek fenyegető sztrájkja miatt halasztják el a színész legújabb filmjének forgatását. 

Russell Crow
Ridley Scott filmjében alakítja majd Nottingham hercegét, amely Robin Hood történetének új változata.
 
Az Universal Pictures vezetői azért döntöttek a halasztás mellett, mert tartanak a színészek szakszervezete (SAG) sztrájkjától, illetve a forgatási helyszínnel és a forgatókönyvvel is gondok adódtak.
 
Az Universal még megbirkózott volna egy nehézséggel, de egyszerre hárommal már képtelen felvenni a harcot, így az a döntés született, hogy a forgatást arra az időszakra halasztja, amikor a feltételek optimálissá válnak” - áll a stúdió közleményében. 

A tervek szerint a forgatás augusztusban kezdődött volna. A film bemutatójának várható időpontja így 2009 novemberében esedékes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.