Nem ám Obamáné

Kerry Washington a legjobban öltözött nő idén

Kerry Washington színésznőt választotta az év legjobban öltözött nőjének a People magazin, amely szerdán tette közzé a legelegánsabbak listáját.

2013.09.19 04:30MTI

A 36 éves híresség, akit többek közt a Botrány című sorozatból és Quentin Tarantino legutóbbi filmjéből, a Django elszabadul című alkotásból ismerhetnek a nézők, mások mellett az Oscar-díjas Jennifer Lawrence-t, Solange Knowles énekesnőt és Kate Bosworth színésznőt utasította maga mögé a People rangsorában.

A magazin szerkesztője, Elizabeth Sporkin méltatta Kerry Washington divatérzékét. Mint fogalmazott, ebben az évben a nőies viselet volt a trend, nagyrészt épp az Emmy-díjra jelölt Washingtonnak köszönhetően.

Noha összességében Kerry Washington lett a legjobban öltözött, az haute couture tekintetében Jennifer Lawrence diktálta a divatot, a vörösszőnyeges eseményeken pedig Jessica Chastain volt a legstílusosabb. Solange Knowlest merész, ugyanakkor magabiztos gardróbjáért méltatta a People, amely szerint farmerben Zoe Saldana nézett ki a legjobban.

A társasági magazin szakértők, saját szerkesztőik és olvasói véleménye alapján állította össze a listát, amelyet tavaly Gwyneth Paltrow vezetett.

A People az év divatbakijairól is megemlékezett, ezek között említette Sarah Jessica Parker viseletét - egy Philip Treacy-ruhát - a Metropolitan bálján New Yorkban, illetve Michelle Obama frufruját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.