Julia Roberts is felkerült a People listájára

2012-ben Beyoncé a legszebb nő

A világ legszebb nője címet adta a People magazin a 30 éves énekesnőnek: a lap minden évben összeállítja a listáját, ezúttal is dupla számban tisztelegtek a legszebbek előtt.

2012 legszebb nője: a kismama Beyoncé képgaléria

2012.04.26 08:29MTI

A szerkesztők szerdán hozták nyilvánosságra az idei kiválasztott nevét. A People magazin szokásos évi listája különleges dupla számban kap helyet.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

"Amióta világra hoztam a gyermekemet, sokkal gyönyörűbbnek érzem magam, mint ezelőtt bármikor az életemben" - mondta a 30 esztendős Beyoncé. "Soha nem éreztem még ilyen erős kötődést, vagy azt, hogy ennyire határozott célom lenne ezen a földön" - fűzte hozzá.

A Grammy-díjas énekesnő januárban adott életet Jay-Z rapperrel közös első gyermekének.

"A legszebb dolog az anyaságban, hogy az ember most már valódi örökséggel bír. A szó, hogy szeretlek, egészen új értelmet nyert számomra" - mondta az énekesnő.

A People magazin listáján szerepelő hírességek közé tartozik mások mellett Julia Roberts, Nicole Kidman és a Mad Men - Reklámőrültek című sorozatból ismert Jessica Pare is.

Még több hír Beyoncéról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.