Előbb-utóbb ki fog jönni

Élő közvetítés: jön a brit trónörökös

Úton van a brit trónörökös, Katalin és Vilmos első gyermeke. A kórház környéke már turisztikai látványossággá vált, mindenki térdelőrajtban várja a nagy pillanatot.

2013.07.20 22:53ma.hu





Katalin - polgári nevén Kate Middleton - elvileg az észak-londoni Paddington kerület St. Mary's Hospital nevű kórház szülészeti magánklinikájára feküdt be, mikor már orvosai ezt tanácsolták. Ugyanitt született 31 évvel ezelőtt Vilmos herceg, majd két évre rá öccse, Harry is.

A hercegi házaspár gyermekének - Nagy-Britannia majdani uralkodójának - világra jöttét már múlt szombatra, majd e hét elejére is jósolták bennfentesek. A brit sajtó egybehangzó értesülései szerint Katalin orvosai eredetileg július 13-ára, de legkésőbb július 15-ére várták a hercegi sarj megszületését.

Viszont csütörtökön felröppent az a lehetőség is, hogy a St. Mary's magánklinikájával szembeni járdán táborozó több száz fotós és újságíró esetleg hiába várakozik, mert Katalin talán nem is itt hozza világra gyermekét.

A The Daily Telegraph című tekintélyes konzervatív brit napilap bennfentes forrásai szerint Katalin nincs is Londonban, hanem férjével együtt szülei vidéki otthonában tartózkodik, csaknem 90 kilométerre a fővárostól. A lap által idézett források szerint készenléti tervek vannak arra, hogy ha a szülés a Berkshire megyei kis faluban, Buckleburyben lévő szülői házban indulna meg, és lefolyása a vártnál gyorsabbnak bizonyul, akkor az orvosok nem kockáztatnák meg a 90 kilométeres autóutat Londonig, hanem a hercegnőt Reading városának közkórházába szállítanák, amely nem egészen félórányira van a szülők otthonától. Itt született 1982-ben Katalin is.

Amíg nem jön a baba, nézze meg, milyen volt terhesen Katalin!

Kattintson a képre! >>>


Vagy nézze meg, milyenek a szülei

Kattintson a képre! >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.