A brit trónörökös a legkeresettebb agglegény

A legtöbb nő Harry herceget akarja

Vörös haj és erőteljesen pirospozsgás arc: nem épp a legvonzóbb kombináció, ha megnézzük, milyen típusú férfiak vezetik a kifutókon vagy divatmagazinokban megjelenő sort. Mégis a legtöbb szingli nő erre a típusra vágyik - egy képviselőjére különösen!

2013.01.15 14:29ma.hu
Fotó: MTI

A legnagyobb hollywoodi szupersztárokat - beleértve George Clooney-t vagy a még idősebb korosztályból Jack Nicholsont - is lekörözte az amerikai Town & Country című magazin agglegény-listáján Harry herceg, a brit trón jelenleg még 3. számú várományosa. A magazin arra volt kíváncsi, hogy vajon a szingli női olvasók között melyik agglegény a legérdekesebb, legvonzóbb számukra.

Az épp Afganisztánban szolgálatot teljesítő Apache-pilótáról a következőt írta a lap: "Vilmos herceg kisöccse ugyanolyan magabiztossággal flörtöl, mint ahogyan az Apache helikopterrel repül. Imád öltözködni - kezdve az elhíresült "balsorsú viseletétől" az elegáns születésnapi öltönyig" - ezzel minden bizonnyal arra a felvételre céloztak, amelyen a születésnapját ünneplő Harry herceget a szállodai szobában igencsak hiányos öltözetben láthatta a nagyérdemű. "Természetes élőhelyeként" az éjszakai klubokat és Tora Bora barlangjait jelölték meg.

A lista további helyein olyan uralkodók tanyáznak, mint például a görög Fülöp herceg, Károly Fülöp svéd herceg és Amadeo belga herceg. Harry kortársai között számos ismert színész fia bukkan fel, többek közt Arnold Schwarzenegger fia, Patrick vagy épp Clint Eastwood fia, Scott. Jó partinak számít a nők körében Conor Kennedy is, aki arról híresült el, hogy Taylor Swift fejét fűzte jó ideig.

Még több hír Harry hercegről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.