Ugyanaz vitte el, mint 20 éve az anyját

Meghalt Pierce Brosnan lánya: petefészekrák volt a végzete

Pierce Brosnan 20 évvel ezelőtt elveszítette az első feleségét a petefészekrák miatt, most pedig lányát gyászolja, akit ugyanez a betegség ragadott el tőle. Charlotte 42 éves volt.

2013.07.02 09:41ma.hu
Fotó: MTI

Pierce Brosnan teljesen összeomlott, miután a múlt héten elveszítette 42 éves lányát, Charlotte-ot, akivel ráadásul ugyanaz a kór végzett, mint egykoron édesanyjával, Brosnan első feleségével. Cassandrát 1991-ben győzte le a petefészekrák, most pedig Charlotte követte őt, két gyermeket hagyva árván - közölte a Daily Mirror című brit napilap.

A sztárvilág szinte minden jelentős képviselője nyilvános üzenetben biztosította támogatásáról a mostanában 007-es ügynökként ismert színészt, többen hozzáfűzték, hogy imádkoznak a családtagok lelki békéjéért és megnyugvásáért. A tragédia kapcsán sem Pierce Brosnan, sem pedig a szintén színész fia, Sean Brosnan nem adott ki hivatalos sajtóközleményt, ám bő két évtizeddel ezelőtt, Cassandra halála után a most 60 éves sztár a következőképp fogalmazott: "Látni valakit, akit szeretsz, hogy hogyan fogy el belőle az élet, apránként egy alattomos és szörnyű betegség miatt, az elméd kitörölhetetlen részévé válik".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.