Újabb extrém helyszín a reggeli rádióműsorban

Képek - Székestől kötözték a repülő szárnyára Balázst

Sebestyén Balázs és a Morning Show csapata már eddig is újraírta néhányszor a rádiózás történelmét, de nem hagyják abba, szerda reggel megint egy extrém helyszínről köszöntötték a hallgatókat.

Újra a levegőbe repültek Balázsék képgaléria

2013.05.29 15:29ma.hu

Újabb extrém kalandban vett részt a Morning Show hármasa. Vadon Janiék jelentkeztek már cápákkal teli akváriumból, száguldó kamion tetejéről és tanyasi istállóból, most azonban minden eddiginél tovább merészkedtek. A Budaörsi Repülőtéren Sebestyén Balázst egy AN-2-es repülőgép szárnyához kötözték, úgy emelkedtek vele a magasba, miközben a rádióhallgatók milliói követhették lélegzet-visszafojtva az eseményeket. Ilyet idehaza eddig csak egy világhírű kaszkadőr vállalt be Balázs előtt.

Balázs az egyik népszerű dezodormárka „Térj vissza Hősként” jelmondatot viselő kezdeményezéséhez csatlakozva, bátran, keményen állta a próbát. Bár bevallottan tériszonnyal küzd, a jelek szerint akár asztronautának is elmehetne. Míg ő a menetszéllel volt elfoglalva, a pilóták a fülke nyugalmában jót derültek a Morning Show sztárjának küzdelmén az elemekkel.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Jobban kikelt magából Rákóczi Feri, aki gyakorlatilag végigüvöltötte a helikopterben töltött perceket. Eredetileg az volt a terv, hogy Ferit kilógatják a járműből, ám az utolsó pillanatban meghibásodott a gép egyik hajtóműve, így ez a mutatvány elmaradt. Helyette nyaktörő köröket írtak le Budaörs felett, nyitott ajtók mellett – amit egy helikopterrel meg lehet tenni a levegőben, azt a Morning Show műsorvezetőjével meg is tették.

Eufórikus élmény volt. Ilyenkor nem tisztelsz senkit és semmit, mondod, ami éppen eljut a tudatodig. Hiába vagy tisztában azzal, hogy az ország legjobb pilótája ül melletted, ha 300 méterről elkezdesz a föld felé zuhanni, akkor üvöltesz” – mondta Rákóczi Feri, akinek nem vette el a kedvét az élmény, máskor is szívesen beül a rotorok alá.

Vadon Jani egy sárkányrepülővel cikázott az égen és integetett a több száz rajongónak, akik lehúzódtak az útról, beálltak a repülőtér kerítéséhez, hogy láthassák a Morning Show sztárjait a levegőben vitézkedni.

A falmászás és a 20-30 méteres magasság engem teljesen kielégít, de csodás volt látni a térképként elterülő várost. Sok pilóta ódzkodik a sárkányrepülőktől, de én bíztam a kísérőmben és tudtam, hogy egy darabban tesz le a földre. Szerintem nekem jutott a legnagyobb élmény.

A Morning Show stábja közvetített már földről, vízből, levegőből. Hogy hova lehet még ezt fokozni? Hamarosan az is kiderül!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.