Sebestyén Balázsékat a közönség díjazta

Rádióműsor soha ilyet még nem csinált!

Történelmet írt a Morning Show, olyasmit értek el, amit rádióműsor még soha, de még a három műsorvezetőt is meglepte, hogy őket választotta a közönség egy szavazáson a Leg-leg-leg kategóriában.

2013.02.04 09:29ma.hu

Sikerült a Morning Show-nak, ami rádióműsornak még soha! Az ország egyik legnépszerűbb magazinja által 1999-ben alapított Story Ötcsillag-díján első ízben vehetett át elismerést a Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani nevével fémjelzett reggeli show, a kitüntetetteknek pedig külön öröm, hogy a díjat a hallgatók szavazatai alapján ítélték oda. Az ünnepélyes gálán öt kategóriában osztanak ki minden évben elismeréseket, tavaly a Leg-leg-leg kategória győztese egy tévés műsor, a ValóVilág 5. szériája zsebelte be a díjat.

Fotó: RedLemon


A Class FM piacvezető reggeli műsorának vezetőit meglepetésként érte a hallgatók bizalma, de örömmel fogadták a díjat.

Soha egyetlen rádióműsor sem részesült ebben a megtiszteltetésben. Ez hihetetlen! Egyikünk sem az a gálákon sürgő-forgó típus, de most mindannyian büszkén kihúztuk magunkat, amikor átvehettük a díjat. Jani zakója ugyan kisebb fennakadást okozott, de megoldottuk a helyzetet” – mondta nevetve Rákóczi Feri.

Komolyra fordítva a szót, óriási elismerés számunkra a győzelem. Szeretnénk megköszönni hallgatóinknak a rengeteg szavazatot és természetesen a Morning Show és a rádió egész stábjának is a profi munkát, akik lelkes hozzáállásukkal teszik minden reggel még értékesebbé és élvezhetőbbé a műsort. A háttérben ugyanis népes csapat dolgozik azért, hogy a Class FM reggeli műsora legyen az ország Leg-leg-legje” – tette hozzá a műsorvezető.

A Morning Show és a Class FM valamennyi munkatársa tudja, óriási megtiszteltetés és egyben hatalmas felelősség is ez az elismerés, ezért a csapat minden tagja továbbra is azon van, hogy minden reggel, minden pillanatban meghálálja a hallgatók megható szeretetét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.