Már a jegygyűrűt is kinézte magának

Képek - 8 milliós gyémántba öltözött Csobot Adél

Különleges élményben lehetett része néhány ismert hazai hírességnek: már a Miss International Hungary döntője előtt megcsodálhatták azokat a gyémántékszereket, amiket a szépségek fognak viselni.

Milliós ékszerekben pompáztak a sztárok képgaléria

2013.04.18 10:26ma.hu

Igaz, hogy egyelőre még a jelentkezés nem zárult le, de rohamosan közeleg az a nap, amikor a szebbnél szebb lányok közül kiválasztják a legszebbet, természetesen egy parádés rendezvény keretein belül. A színpompás szépségkirálynő-választáshoz pedig a legmagasabb minőség dukál, ékszerekben is, és mi más emelhetné jobban a Miss International Hungary fényét, mint a gyémántok csillogása!

Azt ugyan még nem tudni, ki lesz az a mintegy két tucatnyi szépség, akik a több körös előválogatók végén a színpadon küzdhetnek a zsűri kegyeiért és a koronáért, az viszont biztos, hogy a Caprice műhelyében már készülnek a pazar gyémántékszerek, amiket a királynőjelöltek viselhetnek azon az estén. Sőt: néhány szerencsés kiválasztott már jóval a finálé előtt megnézhette nemcsak a csodaszép ékszereket, hanem fel is próbálhatták egyik-másikat, miközben ízelítőt kaptak abból, hogyan is lesz egy fakó kőből gyönyörű gyémántdísz.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)


Bencsik Tamara és Csobot Adél szinte gyermeki lelkesedéssel vetették magukat az ékszerek közé, de még Kozma Klaudiát, a tavalyi szépségkirálynőt is elbűvölték a csodálatos darabok. Kiderült, hogy Adél inkább a finomabb darabokat kedveli, Tamara azonban nem aprózta el, ő a méretesebb kövekbe szeretett bele. Klaudia szépségét már csak a világon egyedülálló igazgyöngyből készült nyaklánc tudta fokozni.

Persze mindhárom hölgy legnagyobb álma, hogy egyszer egy gyűrűbe foglalva kapjanak egy efféle gyémántot, és ha már a műhelyben jártak - ahol nemcsak nézhették, de ki is próbálhatták a gyémántcsiszolást -, gyorsan ki is választották, milyen jegygyűrűt szeretnének kapni egykoron.

Közben a fiúk sem maradtak hoppon, Rippel Feri és Viktor a szintén a szépségkirálynőknek tartogatott luxus Lamborghinibe szeretett bele, imádták a száguldozást a zárt parkolóban. Lelkesedésük láttán Tamara is kedvet kapott kipróbálni az álomautót, a többiek inkább csak kívülről csodálták a járgányt.

Aki kedvet kapott az ékszerek viseléséhez és elég szépnek és magabiztosnak érzi magát a megmérettetéshez, még mindig elküldheti jelentkezését a versenyre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.