Lemondta az énekesnő a turnéját

Anastaciát újra megtámadta a mellrák + KÉPEK!

Ismét mellrákot diagnosztizáltak Anastaciánál, az énekesnő ezért lemondja az It's A Man's World című európai turnéja fellépéseit.

Anastacia képekben képgaléria

2013.03.01 08:29MTI
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Tíz évvel azután, hogy az énekesnő látszólag legyőzte a betegséget, a rák visszatért. "Rendkívül sajnálom, hogy csalódást kell okoznom fantasztikus rajongóimnak, akik nagyon várták a turnét" - fogalmazott Anastacia hivatalos közleményében, amelyet az LS koncertszervező adott ki csütörtökön.

Az énekesnő elhatározta, hogy szembeszáll a betegséggel, célja, hogy legyőzze a mellrákot és ismét teljesen meggyógyuljon.

Anastacia turnéja április 6-án indult volna Londonból. Magyarországhoz legközelebbi fellépését április 20-án Bécsbe tervezték. Az elővételben megvásárolt jegyet visszaválthatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.