Nem sikerült felébreszteni a Republic énekesét

Videó - Cipő nem ébredt fel a kómából

Csütörtökre tervezték Bódi László fokozatos felébresztését, ám végül továbbra is kómában, gépekre kötve hagyták az orvosai. A zenekar tagjai és a rajongók egyelőre bizakodnak.

2013.02.22 08:29ma.hu

"Nem beszélünk most már mélyaltatásról, sima kóma van" - mondta el Abella Miklós, a Republic zenekar menedzsere a TV2 Tények című hírműsorának a banda énekeséről. Bódi Lászlót, azaz Cipőt pontosan egy hete, múlt pénteken vitték kórházba szívleállás miatt, hat napon keresztül tartották mélyaltatásban és az eredeti tervek szerint csütörtökön próbálták volna meg fokozatosan felébreszteni, ám ez nem sikerült, így az énekes továbbra is öntudatlan állapotban fekszik a kórházban és gépek tartják életben.

A zenekar tagjai és Cipő családja ennek ellenére bizakodó, bár meglehetősen szűkszavúan beszélnek a sztár állapotáról. A menedzser megfogalmazása szerint "stabilizálódott állapot van", amiből nem lehet tudni, melyik irányba lesz elmozdulás - az optimista várakozások mellett ez akár a legrosszabbat is jelentheti. Közben az orvosi csapat péntek estére kiegészül egy isztambuli specialistával - tette hozzá Abella.

Az énekesnek évek óta szívritmus-zavarai vannak, néhány évvel ezelőtt pedig átesett egy komoly koszorúér-műtéten, amikor szívritmus-szabályozót, pacemakert is beépítettek - most is ennek köszönhette, hogy életben maradt a szívleállástól a segítség megérkezéséig.

Az együttes természetesen az összes közeljövőre tervezett koncertjét lemondta, csak a vasárnapi születésnapi összejövetelt tartják meg, ám ahogy azt a zenekar tagjai korábban elmondták, ott sem bulizás lesz, inkább afféle közös "Cipőre gondolás", hogy ezzel is erőt adjanak neki a felépüléshez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.