Újra kellett éleszteni a Republic énekesét

Videó - Még mindig kómában, de érzékeli a külvilágot Cipő

Legalább csütörtökig mélyaltatásban, úgynevezett mesterséges kómában tartják Bódi László "Cipőt", a Republic zenekar frontemberét, miután pénteken váratlanul leállt a szíve és újra kellett éleszteni.

2013.02.19 08:29ma.hu / RTL Klub

Csütörtök előtt semmiképp sem ébresztik fel Bódi Lászlót, vagy ismertebb becenevén Cipőt a mesterséges kómából - ezt mondták az orvosok a SOTE Kardiológia Központjának intenzív osztályán fekvő zenészről. A Republic együttes frontembere pénteken került kórházba, miután leállt a szíve és újra kellett éleszteni.

Az énekes hosszú évek óta krónikus szívritmuszavarokkal küzd, néhány éve az RTL Klub Portré című műsorában is mesélt arról, hogy a szívműtéte ráébresztette, az élet mennyire rövid és mennyire múlandó. Ezzel hozható összefüggésbe a pénteki szívleállás is, most pedig az orvosok épp a hatékonyabb felépülés érdekében tartják mélyaltatásban Cipőt.

Nagy László Attila, a zenekar dobosa ugyanakkor a Fókusz kamerája előtt osztotta meg társaival azt a reményteli jelnek tekintett esetet, hogy amikor az intenzív osztályon az ágya mellett állva olyan dolgokat mondott, amivel a turnébuszban rendszeresen fel tudja húzni Cipő idegeit, arra most is megemelkedett a pulzusa - vagyis érzékeli a külvilágot. Állapotáról azonban csak néhány nap múlva, az ébresztés után lehet biztatóbb híreket hallani - tolmácsolta a zenekar a honlapján a kezelőorvos véleményét.

Természetesen a közeljövőre tervezett koncertek biztosan elmaradnak, a hagyományos, február 24-i születésnapi találkozót viszont megtartják, már csak azért is, hogy az ott összegyűlt tömeg együtt szoríthasson az énekes mielőbbi felgyógyulásáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.