Orosz Barbi és Vágó Piros egyaránt esélyes

A vörös lesz a nyerő a Women of the Year gálán?

A vörös hajú nőket temperamentumos, határozott egyéniségnek tartják. A Glamour Women of the Year legjobb műsorvezetői között két hölgy is e feltűnő hajszín birtokosa - lehet, hogy közülük kerül ki a nyertes?

2013.02.06 14:29ma.hu

Idén ötödik alkalommal díjazza a legtehetségesebb hölgyeket az egyik magazin. A Glamour Women of the Year versenyben a legjobb műsorvezetők kategóriájában a Class FM népszerű műsorvezetője, Vágó Piros immár második alkalommal jelölt. A rádiós szerint ez az elismerés nem csak neki szól, hiszen igazi csapatjátékos.

A rádiózás a tökéletes munka számomra. Sok szakmával ellentétben sosem válik monotonná, hiszen az élő adások miatt napról napra új helyzetekbe kerülök. Használhatom a kreativitásom, és nagyon élvezem a közvetlen kapcsolattartást a hallgatókkal. Számomra az a legnagyobb boldogság, amikor azt mondják, hogy bearanyozom a délutánjukat a hangommal.

Ez persze nem csak az én sikerem. Egy rendkívül profi csapat munkáját dicséri minden elismerő szó, akik évek óta keményen dolgoznak azon, hogy a Class FM több milliós hallgatótábora minden nap minket válasszon. Nagyon jó érzés egy nyerő csapathoz tartozni!
” – árulta el Piros, aki több mint tizenöt éve ül mikrofon mögött.

Orosz Barbi (Fotó: Redlemon)


A mezőny másik vörös hajú esélyese a TV2 Tűsarok című műsorának háziasszonya, Orosz Barbi. „Hajszíntől függetlenül úgy gondolom, hogy, ha valaki meg akarja állni a helyét az életben és el akarja érni a céljait, akkor muszáj határozottnak lennie.

Az viszont nagyon fontos - és én mindig is ehhez tartom magam -, hogy csak olyan eszközöket használjak álmaim valóra váltásához, hogy nyugodt lelkiismerettel tudjak tükörbe nézni. Sosem voltam a szó rossz értelmében vett törtető, sem pedig áskálódó, és mivel teljes erőbedobással és óriási energiával teszem a dolgomat, ilyesmire nem is volt szükség
” – mondta Orosz Barbi.

A jelölés egyfajta visszajelzés, arról, hogy ahogyan én gondolom, látom és bemutatom a női témákat a magazinban, az másoknak is szimpatikus. Úgy érzem, hogy a Tűsarok rovatai és azok szereplői érdeklik és megérintik a nézőket. Büszke vagyok rá, hogy bemutathatok értékes embereket, sikeres magyar nőket és rendkívül tehetséges hazai divattervezőket, akiknek népszerűsítését külön szívügyemnek tekintem” – tette hozzá a producerként is dolgozó műsorvezető.

Hogy a vörös lehet-e nyerő a Women of the Year idei gáláján, az március 21-én kiderül! A jelöltekre azonban addig még bátran lehet szavazni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.