Musicalt csinálnak a sztárpár sztorijából

Broadwayre viszik Gloria Estefan és férje életét

Broadway-musical készül Gloria Estefan Grammy-díjas énekesnő és zenész-producer férje, Emilio Estefan életéről és pályafutásáról.

2013.02.06 12:29MTI
Fotó: MTI

A sztárpár közleményben jelentette be, hogy a musical létrehozását a Nederlander Organization színházi produkciós cég kezébe adják. Mint fogalmaztak: izgatottan osztják meg történetüket a reményről, elhivatottságról és hitről, amelyek a kemény munkával és szenvedéllyel párosulva segítették beteljesíteni álmaikat. "Zenénk tükrözi valódi énünket, azt, hogy honnan jöttünk és az utat, ami idáig vezetett" - írták.

Gloria Estefan hét Grammy-díjat nyert, pályafutása legismertebb dalai között szerepel a Conga, a The Rhythm Is Going To Get You és az 1,2,3. De ő adta elő a Music Of My Heart című Oscar-jelölt számot is.

Férje, Emilio Estefan ismert zenész, televíziós és filmproducer, aki olyan sztárok karrierjét egyengette, mint Shakira, Ricky Martin, Jennifer Lopez, Marc Anthony és Jon Secada.

Jimmy Nederlander, a Nederlander Organization elnöke Estefánék pályafutását sikertörténetek nevezte, és kiemelte, hogy tehetségüknek és szenvedélyüknek köszönhetően váltak ki a viszonylagos ismeretlenségből és hódították meg a világot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.