Végleg befejezi az énekesnő!

Gloria Estefan nyugdíjba megy!

A karibi származású amerikai énekesnő még egy utolsó turnén részt vesz tavasszal, aztán befejezi popzenei pályafutását.

Gloria Estefan dögös képekben! képgaléria

2009.03.05 18:30ma.hu

Az 52 éves, Grammy-díjas énekesnő már korábbi interjúiban is utalgatott rá, hogy kevésbé szívesen dolgozik, mint korábban, és inkább töltené lányával az idejét. 

Mostanra megérett benne az elhatározás, így hamarosan kezdődő latin-amerikai koncertsorozata egyben a búcsúturnéja is lesz. 

A latin pop egyik legsikeresebb énekesnője tehát bejelentette zenei karrierjének végét, a jövőben a családjával szeretné tölteni ideje nagy részét. Legutolsó turnéja áprilisban indul és ezután a turné után többet nem láthatják színpadon rajongói.
 
- "Végére értem valaminek, ami sok-sok évvel ezelőtt, 1975-ben kezdődött el. Ez volt az álmom, hogy Latin-Amerikában zárhassam le a pályafutásomat, ezek lesznek az utolsó koncertjeim. A jövőben elsősorban a lányomra szeretnék fokuszálni, aki most megy középiskolába, illetve folytatni fogom más típusú munkáimat. Nem fogok unatkozni: nyolc éttermünk és három hotelünk van, harmadik könyvemen dolgozom, és filmtervek is megvalósításra várnak" - nyilatkozta az énekesnő. 

Gloria Estefan utolsó, dél-amerikai fellépésekből álló turnéja április 9-én kezdődik, a visszavonuló sztár utoljára április 23-án, Ecuadorban áll színpadra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.