Megint takargatja a felső tízezer kényes titkait

Képek - Kerry Washington újabb botrányra készül

Titkos szerelmi viszonyok, végletekig menő hatalmi harcok, gyilkosság, vesztegetés. Minden, ami bűnös és botrányt ígér. Azonban van egy ember, aki csapatával minden piszkos ügyet képes kezelni.

Botrány - 2. évad képgaléria

2013.01.28 10:29ma.hu

A hatalmas sikert arató első évad után újabb izgalmakkal folytatódik a Botrány (Scandal). A sorozatban egy válságkezelő, pontosabban válságelhárító csoport munkáját ismerhetjük meg annak vezetőjén, Olivia Pope-on keresztül.

Az igen határozott és csinos hölgy egykor az amerikai elnök kommunikációs vezetőjeként dolgozott, de most életét annak szenteli, hogy a nemzet elitjének imidzsét ápolja és titkait megőrizze. Oliviának nincs egyszerű dolga, de ügyvédekkel, magánnyomozókkal és hackerekkel együtt dolgozva biztosítja ügyfeleit arról, hogy egy-egy kisebb vagy épp igen nagy ballépés miatt nem hullhat darabokra életük.

Ahogy sejteni lehet, a csapatnak nem épp unalmasan telnek hétköznapjai. Ráadásul, ahogy az lenni szokott, a munkájában sikeres és mindent kézben tartó szakemberek mindenki más életét képesek kezelni, csak épp a sajátjukat nem. Olivia életét ezen felül az is nehezíti, hogy nem tudja teljesen lezárni egykori főnökével, az elnökkel folytatott viszonyát.

A második évadban az alkotók az újabb izgalmas ügyek mellett a csapat életébe is egyre inkább bepillantást engednek.

Fotó: Universal (A galériához KATT a képre!)


Érdekesség, hogy Botrány főszereplőjének, Kerry Washingtonnak karakterét nem másról, mint George W. Bush egyik sajtótitkáráról, Judy Smithről mintázták. De hogy a feldolgozásra kerülő botrányoknak köze van-e az elnökhöz, azt nem lehet tudni.

Olivia Pope csapatában rengeteg ismerős arc visszaköszön. Többek között a csajozógépet alakító Henry Ian Cusick, akit a Lostban nyújtott alakításáért Emmy-díjra is jelöltek korábban. A cég nyomozóját megformáló Darby Stanchfield olyan sikersorozatokban játszott, mint a New York-i vagy a Miami Helyszínelők, a Kés alatt, az Így jártam anyátokkal vagy a 24, hogy csak néhányat említsünk.

Azonban legyen szó ismeretlen vagy ismerős színészekről, mindenképpen érdemes a Botrány második évadára kapcsolni a Universal Channelen, hiszen egy olyan izgalmas kikapcsolódást ígér, ami garantáltan titkokkal teli világba vezet. Egy olyan világba, ahol senki nem tudja, mikor derülhet fény az ő legféltettebb titkára. Hiszen mindenkinek van rejtegetnivalója...

Botrány 2. évad – január 29-től minden csütörtökön 21:20-kor a Universal Channelen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.