Emberfeletti képességeket kutat az új sorozat

Képek - Qka MC: "Én lehetnék a Lustaman"

Mindig légy önmagad, kivéve, ha lehetsz szuperhős is! Talán többen eljátszottunk már a gondolattal, hogy ha tehetnénk, milyen szuperképességet választanánk magunknak. Vajon mi a helyzet a hazai hírességekkel?

Hétköznapi szupermenek a tévében képgaléria

2013.01.21 14:29ma.hu

Szuperhősök nemcsak a képregényekben léteznek. Ezt igyekszik bemutatni Stan Lee, akinek a nevéhez a Pókember, a Vasember, a Fantaszikus négyes és az X-men, kívülállók című sorozatok is köthetők. A legendás képregényíró a világ leghajlékonyabb embereként híressé vált Daniel Browning Smith-szel társult, hogy körbeutazva a földet valóságos szuperhősöket kutassanak fel.

Puskás Peti (Fotó: Redlemon - A galériához KATT a képre!)

"Amíg bébiszitterkedtem, arra jöttem rá, hogy semmi se motiválja jobban a gyerekeket a rendes viselkedésre, mint az, ha szuperhőst hozok fel példának. Én mindig Pókembert emlegettem, és a kissrácra három hónap után rá sem lehetett ismerni" - kezdte viccelődve Puskás Peti.

"Személyes kedvencem pedig Batman, pont azért, amiért sokan nem szeretik: nincs szuperképessége, mégis sikeresen szembeszáll a gonosszal. Olyan igazi nemes lovag" - mesélte Peti, aki maga is szívesen birtokolna szuperképességeket, például örülne, ha olyan gyorsan futhatna, mint Flash, de azt is szívesen venné, ha a Mel Gibson-filmhez hasonlóan ő is hallhatná a nők gondolatait.

A DoQ-n futó Szupermenek a valóságban című sorozat főszereplői olyan emberek, akik ritka genetikai jellemvonásukat formálták szupererővé. Ilyen például a halálos áramütést túlélő indiai elektromos ember, a gondolatával tárgyakat mozgató férfi, vagy a Hulkhoz hasonló, telefonkönyveket puszta kézzel széttépő úriember is.

Hulk képességei az Animal Cannibals rímfaragójának, Qka MC-nek is imponálnak. "Melyik kissrác mondana nemet arra, ha egy csapásra ő lehetne a legnagyobb, legerősebb és legzöldebb? A környezettudatosság mindig is fontos volt számomra!" - kezdte nevetve Qka, utalva Hulk karakterére.

"A másik nagy kedvencem a Tűzember volt gyerekkoromban, már csak azért is, mert a haverjaim közül mindenki Pókemberért vagy Superman-ért rajongott" - tudtuk meg Qka MC-től, aki ha tehetné, az időt uralná. "Segítenék az embereknek, utazgatnék, és megállítanám az időt, ha valami nagyon jó történik, hogy a pillanatnak élhessek. Én lennék a lusták szuperhőse: Lustaman!" - tette hozzá.

S hogy a sztárokhoz hasonlóan tényleg csak álmodozhatunk-e emberfeletti képességekről, vagy a valóságban igenis léteznek szuperhősök, kiderül a DoQ sorozatából minden csütörtökön 20 órától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.