Néma maradt az énekes a magyar lány láttán

Képek - George Michael előtt vetkőzött Pirner Alma!

Pirner Alma élete egyik legizgalmasabb fotózásán vett részt, George Michael viszont meg sem tudott szólalni, amikor a magyar lány vetkőzését "végignézte".

Pirner Alma újra vetkőzött képgaléria

2012.12.13 14:29ma.hu

Különleges helyszínen, élete egyik legizgalmasabb fotózásán van túl Pirner Alma, aki az utóbbi éveket arra szánta, hogy egyre szélesebb körben ismertesse és szerettesse meg a nőkkel a rúdtáncot mint sportot, no meg hogy eloszlassa a régóta fennálló sztereotípiát, miszerint ez valamiféle erkölcstelen táncfajta lenne, amit csak a bárok füstös homályában láthatnak a házasságszédelgők. Valójában a rúdtánc teljesen másról szól, sport ez a javából, mégpedig nem is a könnyebb fajták közül, és ezt egyre többen ismerik fel, épp Alma kitartó kampányának köszönhetően.

Fotó: Dollhouse (A galériához KATT a képre!)


Persze néha mégsem árt egy kis lazítás, így az edzőterem után végre elkészült a Dollhouse rezidenciája is, ami igazi burlesque-hangulatot áraszt, és ki más lejthette volna az első táncot a hamarosan megnyíló új, Gicch nevet viselő klubban, mint a rúdtánc hazai nagyasszonya? A különleges helyszínen a rajongók rendszeresen találkozhatnak nemcsak Almával, de tanítványaival is, akik a sportág versenyein már bebizonyították, hogy méltók a tanárnőjük nyomdokaiba lépni.

És hogy hogyan került ide George Michael? Őt Alma a falra akasztotta, onnan "nézhette" végig premier plánban a fotózást!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.