Legyünk bombázók a síszezonra!

Új lézeres technológia a zsírbontásban

Sokakat rettegéssel tölt el a síszezon, mert elég, hogy a kezeslábasok sejtetik a felesleges kilókat, de részt kell venni a szokásos szauna partin is!

2012.12.11 08:14ma.hu
Zsírsejtek a kezelés előtt

Egy új lézeres "zsírtalanító" eljárással azonban még megvan az esélye, hogy csúcsformába kerüljünk a következő 5-6 hétben. Mindezt egy már Magyarországon is hozzáférhető, Lipobelt nevű világújdonsággal érhetjük el.

A Spanyolországban kifejlesztett, lézerdiódákkal dolgozó eszköz fájdalommentesen, de hatékonyan veszi rá a zsírsejteket a „fogyásra”. Hatására a zsírsejtek fala átjárhatóvá lesz, az addig telített sejtek felesleges zsírtartalma alig 10-20 perc alatt kiürül. Az új eljárás már az első alkalommal is látványos eredményt hoz, de a teljes és tartós hatást az 5.-6. hét végére éri el.

Zsírsejtek a kezelés után

Nem csak nagyságrendekkel olcsóbb, mint a plasztikai műtét, de biztonságos is, nem kell hozzá kórházba menni, ráadásul nem tönkreteszi, hanem vitalizálja a bőrt és a környező szöveteket!

A lézeres zsírbontást elsősorban azoknak ajánljuk, akiknél a test bizonyos területein (has, csípő, popsi, vagy lovaglónadrág) lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatatlan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra sem. Azoknak is ajánlott, akik nem tudják beiktatni a heti rendszeres mozgást életükbe. Cellulit kezelésre, kötőszövet feszesítésre és keringés aktiválására is rendkívül hatékony.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.