Fontosnak tartja a motoros a jótékonyságot

Kis betegeken segített Talmácsi Gábor

Világbajnok motorosunk évről évre számos jótékonysági akcióban vesz részt, melynek keretén belül rendszeresen ellátogat a Heim Pál Gyermekkórházba.

2012.12.11 18:29Talmácsi Gábor Média

Talmácsi Gábor idei ajándéklistája a korábbi évekhez hasonlóan a kórház szükségleteihez igazítva lett gondosan összeválogva, így átadásra kerültek olyan hasznos eszközök - monitorok, nyomtató, laptop, orvosi műszerek -, melyeket az E85 bioüzemanyag gyártója ajánlott fel, segítve ezzel is az intézmény működését és persze a gyerekek legnagyobb örömére nem hiányozhatott egy kis édesség sem, melyet az egyik legnagyobb hazai üzletlánc biztosított.

Fotó: Talmácsi Gábor Média


"A jótékonyság továbbra is fontos számomra és már hagyomány, hogy az ünnepek közeledtével látogatást teszek a Heim Pál Gyermekkórházban. Jó érzés, hogy együttműködő partnereim segítségével hozzájárulhatok az intézmény működéséhez és jó kedvet csempészhettünk a kórház kis lakóinak életébe. Köszönöm a Hungrana Kft.-nek és a Tescónak, hogy a jó ügy érdekében idén is létre tudott jönni ez a látogatás" - mosolygott Talma.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.