Benzinszagú felhő: összecsapás a Hungaroringen

Fejreállt a világ? Ördög Nóri kocsiját vezette Talmácsi Gábor!

Hova jut a világ, amikor a műsorvezető autóversenyzik, a motorversenyző autót tesztel...? Természetesen senki nem őrült meg, sőt, nagyon is észnél vannak, csak új verseny készülődik.

2011.04.28 15:29Talmácsi Gábor Média
Fotó: Talmácsi Gábor Média

Talmácsi Gábort szerda délután a Lotus kupa híre, a versenyautók és a benzingőz kicsalogatták a Hungaroringre. Igazán otthonosan mozgott az ottani közegben, hiszen már ő maga is indult több alkalommal is négykeréken.

Kíváncsi volt erre az új kupára, melyről Frank Tamással is hosszasan beszélgetett és sok hasznos információval gazdagodott. Ha pedig már kint járt, akkor autóba is pattant és közelebbi tapasztalatot szerzett arról, hogy mikre is képesek a Lotus kupán rajthoz álló autók, melyekkel hamarosan a hölgyek veszik fel a versenyt.

"Ördög Nóri versenyautójával való rövid ismeretség után annyit elmondhatok, hogy igazán jól vezethető és nagyon biztonságos. Biztos vagyok benne, hogy új korszaka kezdődik az autóversenyzésnek ezzel a kupával, amit én is figyelemmel fogok kísérni és szurkolni fogok a hölgyeknek."- értékelte az autót és a várható versenyt is a motorok ura.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.