Készíts szülinapi ajtódíszt saját kezűleg

Szülinapi lufikoszorú

Nemcsak adventkor vagy húsvétkor díszítheted a bejárati ajtódat koszorúval, a születésnapod is megérdemli a megemlékezést és nem is akárhogyan!

2012.11.24 08:05napiotthon.hu

A lufiból készített koszorú egyszerű és nagyszerű. A lufikoszorúhoz szükséged lesz készen kapható, szalmából font koszorúalapra, rengeteg színes lufira, kapocsszögekre (U-szögek) és némi türelemre. A fogj össze öt lufit, majd fogd le őket a kapocsszög U-hajlatával és rögzítsd a koszorúalapra.

Ha ezt az utat választod, akkor rendezetlen, borzas lufikoszorút kapsz. Ha egyesével rögzíted a ballonokat, akkor rendezett lesz a szülinapi koszorúd. Mivel a lufik rögzítés közben nem lyukadnak ki, ezért később fel is fújhatod őket, csupán az U-szögeket kell óvatosan kihúzogatnod.



Ha pedig nem akarsz jövőre is pepecselni, akkor újra felhasználhatod ezt a teáltalad készített dekorációs elemet. Ajándéknak sem utolsó ötlet, az ünnepelt bizonyára meglepődik a nem mindennapi ajándékon. Sőt, azt is meg merjük kockáztatni, hogy virág helyett is adható. A koszorú-alapok többféle formájúak lehetnek: szív alakú, négyzetes, kerek, háromszög.

A szerelmesek piros lufikkal kirakott koszorúalapon lephetik meg párjaikat a jeles napokon. Akik pedig a DIY-esküvői dekorációk hívei, azok saját maguk is elkészíthetik fehér vagy barackvirág-színű lufikból ezeket a csodás kompozíciókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.