Barátaival ünnepelt a medencék sztárja

Képek - Lelepleztük Kásás Tamást, a nők férfiideálját!

Kásás Tamás nevét mindenki ismeri, hiszen a világ legjobb vízipólósa. De valódi érzéseit sosem osztotta meg a külvilággal, egészen mostanáig.

Kásás Tamás felfedte titkait képgaléria

2012.11.23 18:29ma.hu

Kásás Tamás valódi énjét senki sem ismerhette, eddig. Nem nyilatkozott szakmai témákon túl semmilyen médiumnak, nyilvános szereplései sem igazán voltak. Most először töri meg a csendet.

Egy kegyetlenül őszinte könyvben szeretne bemutatkozni a nagyközönségnek úgy, ahogy eddig még sohasem. Írótársa, a közismert újságíró és műsorvezető, M. Kiss Csaba volt az, aki végül szóra bírta a legendát. Hónapokon át beszélgettek, megismerték egymást, talán még saját magukat is, így született meg közös munkájuk, a Kása című könyv.

A kötetben a sportoló élete legszebb pillanatairól épp úgy szó esik, mint a csalódásokról és a fájdalmakról. Tőle eddig szokatlan módon, nyíltan beszél magánéletéről, szerelmeiről, családjáról, ám természetesen a középpontban a vízilabda áll.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)


A könyv megjelenését a két szerző barátaikkal együtt ünnepelte meg. A jeles eseményen részt vettek Tamás egykori csapattársai, Benedek Tibor és Steinmetz Barna, akik elsőként dedikáltatták a könyvet, majd lelkesen lapozgatni kezdték. A három vízipólós legenda a könyvben lévő fotókon jókat derült.

Részt vett még az eseményen DJ Dominique és Hajas Laci, akik mindketten jóban vannak már évek óta a szerzőkkel. A mesterfodrász kisfia, Dávid vízilabdázik és egyik példaképe Kásás Tamás, így Dávidnak dedikálta a könyvét. Kecskés Karina családjával együtt érkezett az eseményre, ahol kisbabája rögtön lapozgatni kezdte a kötetet, amin a jelenlévők nagyon jól mulattak.

A rendezvény végén a két szerzőt a kiadó, az Ulpius-ház meglepte egy Kása könyv borítójával díszített tortával. A süteményről visszaköszönő tükörképétől Tamás először idegenkedett, de aztán feloldódott és nagyokat nevetett.

A Kása kötet bevételét Tamás jótékonysági célokra ajánlja fel. Szeretne gyerekekkel és állatokkal foglalkozó alapítványokat támogatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.