Megdöbbentő őszinteség a sztársportolótól

Szerelmeiről is mesél Kásás Tamás a könyvében

Egy magyar pólós világsztár életének első harminchat éve alcímmel megjelent az a könyv, amely Kásás Tamásról, a háromszoros olimpiai bajnokról szól, és főcímét - Kása - a játékos becenevéről kapta.

2012.11.14 14:29MTI

M. Kiss Csaba újságíró és a vízilabdázó közös művében - amelynek szerdán volt a sajtóbemutatója - Kásás Tamás egyes szám első személyben mesél eddigi életéről, gyerekkorától kezdve ausztráliai és szicíliai évein át karrierjének zárásáig, felidézve aktív pályafutásának szinte valamennyi állomását, a nagy meccsek hangulatát, s a kívülállók által nem ismert körülményeket.

A kötet egyfelől szakmai kulisszatitkokat is felfed, másfelől bulvárlapokkal vetekedő módon és részletességgel nyújt képet a nyilvánosságtól korábban alapvetően elzárkózó Kásás összes nagy szerelméről, magánéletének eddig gondosan őrizgetett részleteiről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.