1 millióval érkezhetnek a zenészek!

Képek - Nyerd meg Ákost és Caramelt a karácsonyfa alá!

Ki tudja, mi a közös Ákosban, Caramelben, az Irigy Hónaljmirigyben, az EDDA-ban, Charlie-ban, Demjén Rózsiban, a Magna Cum Laudéban vagy Havasi Balázsban? Őket lehet megnyerni idén a karácsonyfa alá!

Képekben az ikonikus sztár, Ákos! képgaléria

2012.11.19 16:29ma.hu

A legnagyobb slágerek, koncertélmény és 1 millió forint készpénz - és ez mind egyetlen rádiócsatornától? Igen! Klassz sárga járgánnyal járják a fővárost a hazánk leghallgatottabb rádiójának műsorvezetői, Kovács Áron, Szani Roland, Garami Gábor és Whiteboy, hogy megajándékozhassák a legszerencsésebbeket óránként négy darab koncertjeggyel. A legklasszabb csatorna „Zene 4 keréken” kampányának keretében találkozhatunk velük november 19-től egészen 30-ig, reggel tíz és este hat között Budapest csomópontjaiban, ahol a legnépszerűbb hazai sztárok év végi koncertjeire adnak óránként belépőket. A szerencsés járókelőknek egy kérdésre kell helyesen válaszolniuk és máris övék a jegy a decemberi bulik egyikére.

Fotó: akos.hu (A galériához KATT a képre!)

A főváros elsőszámú rádiójától így akár Ákost is megkaphatjuk ajándékba, aki már nagyon készül szintirockos hangzású anyagának december 15-i lemezbemutatójára. „A rádió indulása óta az Ákos Produkció kiemelt partnere. Nagy örömömre szolgál, hogy dalaimat hagyományosan először a Class FM hallgatóinak mutathatom be és a decemberi nagykoncertemet is támogatják. Biztos vagyok benne, hogy a nagyszabású játék során remek helyre kerülnek a koncertjegyek” –mondta Ákos, aki eddigi leglátványosabb előadására készül.

Hazai szinten az egyik legmarkánsabb produkció lesz látható december 15-én. 250 ember dolgozik majd a koncerten, két teljes napon át építjük a színpadot az Arénában. Ráadásul eddig még sosem látott, exkluzív lézeres látványképpel készülünk”– árulta el a Kossuth-díjas zenész, akinek szuperkoncertje mellett további legendás előadók igazi zenei csemegének számító bulijaira is nyerhetünk belépőt.

Az egyedülálló és fantasztikus koncertélményt jutalmazó, nagyszabású játék ideje alatt naponta 32 db jegy talál gazdára. Sőt! A rádió és a Marso jóvoltából valaki a fődíjat, 1 millió forintot is a karácsonyfája alá teheti. Mindehhez nem kell mást tenni, mint hallgatni a Class FM-et, elküldeni a kért szlogent sms-ben, vagy elcsípni november 19. és 30. között a városban a klassz járgányt a száguldó műsorvezetőkkel, és helyesen válaszolni kérdéseikre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.