Online kiadásban kapható Jerry Dave lemeze

A nemzetközi piacot ostromolja a magyar producer

Dömötör Balázs, művésznevén Jerry Dave, az ismert zenei producer hazánkban már irigylésre méltón sokat tett le az asztalra: arany- és platinalemezein kívül több mint 200 elkészített albumot tudhat maga mögött, a legnépszerűbb videómegosztó portálon pedig a nevéhez köthető klipek nézettsége immár a tízmilliót is meghaladja.

2012.11.05 16:29ma.hu

Jerry Dave otthonosan mozog a modern tánczenében, és jó pár produkció befuttatása után jelenleg nemzetközi piacra gyárt főként clubremixeket. Nemrég elkészítette első angol nyelvű albumát, mely a nemzetközi trendeket követi, többnyire klub/elektro stílusban, némi dubsteppel fűszerezve.

A Trust Yourself Jerry Dave első nemzetközi piacra gyártott albuma. Az album címe „utal arra, hogy igenis tehetsz a jövődért. Igaz, sokszor keményen meg kell dolgozni dolgokért, de ha elesel, mindig állj fel, akkor sosem leszel vesztes, és ha hiszel magadban, akkor eléred, amit kitűztél. Ja, és nagyon fontos, hogy legyen célod. Mondd ki, írd le, rajzold le” - fejtette ki Balázs.

Az album bemutatkozó kislemeze a Crazzzy Night c. dal, melyből videoklip is készült, ebben Foki Veronika színművésznőt hallhatjuk énekelni. Az albumon 12 dal szerepel, ezek többnyire saját szerzemények. További érdekessége a korongnak, hogy két dalban is a svéd valóságshow-győztes, a magyar származású Mate Csuhaj rappel.

Az egyik koprodukcióból úgynevezett partyvideo is készült, One Night In Budapest címmel. Az album limitált kiadásban jelenik meg, de a dalok a világ bármely online zeneáruházában megvásárolhatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.