Az "arcok" még nem ismertek

Fellibbent a fátyol: Náray Erika lesz a SuperTV2 hangja!

A hamarosan induló SuperTV2 csatorna hivatalos arcait egyelőre homály fedi, a hangról azonban már fellibbentették a fátylat, Náray Erikát hallhatjuk leggyakrabban a műsorelőzetesekben.

2012.10.18 08:29Sajtószoba
Fotó: TV2

Bár a SuperTV2 új képernyőseinek kilétét még homály fedi, az új csatorna hivatalos hangja már nem titok. A TV2 Csoport egy mindenki által ismert és közkedvelt hangot választott Náray Erika színésznő-énekesnő személyében, aki egyben az ország az egyik legkeresettebb szinkronszínésze.

Az indulástól kezdve – sőt, már azt megelőzően, a TV2-n látható promókban is - ő ismerteti a SuperTV2 műsorait.

A SuperTV2 a TV2 Csoport harmadik kábelcsatornájaként november 2-ától saját gyártású műsorokkal, premierfilmekkel és prémium sorozatokkal várja nézőit.

Szerettük volna, ha a prémium kategóriát képviselő csatornánkhoz egy mindenki által ismert hang tartozik, és ez teljesült azzal, hogy Erika elvállalta a felkérésünket. Nagyon örülünk, hogy egy ilyen népszerű és méltán elismert szakember, mint Erika csatlakozott a SuperTV2 csapatához” – mondta B. Csejtei Ildikó, a TV2 Csoport marketing és kommunikációs igazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.