Betyárosan ivott Terecskei Rita is

Képek - Bepálinkáztak a Nyári lányok

Igazi pálinkaszakértővé váltak a Nyári lányok és Terecskei Rita néhány napja. A 895 Hunnium standjánál Laci betyár árult el minden titkot arról, hogyan kell profi módon kitölteni és persze meginni a legfinomabb magyar pálinkát.

Betyárosan pálinkáztak a lányok képgaléria

2012.10.11 18:29ma.hu

A málna és a Cserszegi Fűszeres Szőlőpálinka aratott hatalmas sikert Nyári Editnél, Nyári Alíznál és Terecskei Ritánál. Az énekesnők a hétvégén, a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon megkóstolták a leggyümölcsösebb magyar pálinkákat.

A Nyári lányokat Laci betyár avatta be a szakszerű pálinka-kiöntési technikába. „Laci betyár nagyon jó vendéglátó volt és hihetetlen lelkesedéssel magyarázott el mindent, öröm volt hallgatni. Alapvetően a mézes párlatokat kedvelem, de a málnapálinka nagyon finom volt, így az lett az új kedvencem” – árulta Nyári Edit, aki egy-két próba után profin mérte a hungarikumot testvérével.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Editen és Alízon kívül Terecskei Rita is üveget emelgetett a hétvégén. A Zanzibar énekesnője még a pultba is beállt, hogy a 895 Hunnium standjánál kígyózó sorban álló fiataloknak ő töltse ki a legfinomabb párlatokat.

Nem tagadom, szeretem a finom pálinkákat. A barátainkkal egy születésnap vagy nagyobb buli alkalmával mindig előkerül egy-egy üveg a nemes italból. Míg sokan az édesebb ízeket szeretik, hozzám a 895 Hunnium Cserszegi Fűszeres Szőlőpálinka áll legközelebb, amit ezúttal nagyon finom musttal ittam, még tovább fokozva a harmóniát” – mesélte Terecskei Rita, aki különösen szereti azokat a fesztiválokat, ahol a magyar ízeket lehet végigkóstolni, legyen szó ételről vagy italról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.