Leszámolt a felesleges hozzávalókkal

Képek - Sót és citromot köpött az Irigy Hónaljmirigy tagja

Sipos Tomi köpött... Az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja ezúttal nem a turnébusz legzaftosabb, szigorúan belső körben ismeretes sztorijait osztotta meg ország-világgal, hanem valami egész másról van szó!

Leszámoltak a sóval és a citrommal képgaléria

2012.10.08 14:29ma.hu

Só és citrom? Netalántán fahéj és narancs? Sokakban élő tévhitek a tequilával kapcsolatban… Karsai Zita és a Megasztáros Nagy Adri az Irigy Hónaljmirigyes Sipos Tomival és Varga Győzővel vettette bele magát az el Jimador tequila kurzusba, hogy megtanulják, a jó tequilához nem kell semmiféle plusz.

A tudásra (is!) szomjazó lelkes kis csapatot Keresztes Ferenc világbajnok mixer avatta be a mexikóiak nemzeti italának fogyasztási titkába, amely szerint a jófajta, 100% agavéból készült tequilát tisztán, mindenféle kiegészítő nélkül isszák. Ha mégis feltett szándékuk a nemes párlat keverése, inkább koktélokat készítsenek belőle.

Sipos Tomi jó tanítványnak bizonyult, itta a bártender szavait, majd végül társaival együtt leszámoltak a felesleges hozzávalókkal: a sóval és a citrommal.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Elhiszem, hogy a mexikóiak nagyon értik a dolgukat, így rám korábban sem volt különösebben jellemző, hogy sóval vagy citrommal rontsam el az el Jimador ízét. Egy időben főleg tisztán ittam a tequilát, persze azt is csak mértékkel, mostanra viszont inkább koktél formájában fogyasztom legszívesebben” – kezdte Tomi.

A játékban férfiasan küzdöttem, és erősen ráhajtottam a fődíjra, az üveg tequilára. A fegyvernemek közül a köpőcsöves módszert választottam. Tüdőből nyomtam, szó szerint, ami a csövön kifért, és tízből kilencszer találtam bele” – tette hozzá. Az eredménnyel kollégáját, Varga Győzőt csupán egy ponttal utasította maga mögé.

Nagy Adri is hősiesen küzdött az íjpisztollyal a nem éppen nőies játékban. „Mondhatni, mindig is fiús lány voltam, gyerekkoromban még a katonaság gondolata is megfordult a fejemben. Az első körnél nagyon megörültem, hogy sorozatban hat egymást követő találat is célba ért, de végül ez csak a harmadik helyre volt elegendő, a fiúk gyakorlottabbak voltak. Egyébként ritkán fogyasztok alkoholt, de ezek a koktélok nagyon finomak voltak, a licsis édeskés íze kifejezetten ízlett” – árulta el Adri.

Ahogy az el Jimador csapata, úgy természetesen a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.