Kicsit "átphotoshopolták" a hasát

Katalin hercegnőből terheset csinált egy pletykalap

A topless-fotók miatti botrány még le sem csengett, máris itt az újabb gond a brit királyi udvar számára: egy angol bulvárlap némileg módosította a hercegnőről legutóbb készült képeket és terhesnek kiáltotta ki őt.

Vilmos és Katalin távol-keleti körútja képgaléria

2012.09.21 10:29ma.hu

A félmeztelen fotóknál is nagyobb szenzációnak ígérkezik a brit Star magazin legutóbbi lapszáma, amelynek címoldalán Katalin hercegnő képe látható, de nem akárhogyan: a hasa enyhén dudorodik, kifejezetten a terhesség kezdeti szakaszára jellemző módon. Ráadásul a lap felhívja a figyelmet arra is, hogy a hercegnő a kezét mindvégig a hasa előtt tartja, mintha óvni akarná, nem beszélve arról a feltűnő tényről, hogy amióta Vilmos herceggel a távol-keleti országokat járja, csak tiszta vizet látni a poharában.

Vilmos és Katalin - nem tűnik kereknek! (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)

A lap a szalagcím szerint már azt is tudni véli, hogy Katalin ikrekkel várandós, és az apróságok Walesben fogantak, az olimpia után egy szenvedélyes éjszakán - legalábbis a "közeli barátok" információi alapján.

Csakhogy a címlapra azonnal lecsapott egy internetes celebportál és röpke összehasonlítás után arra az eredményre jutott, hogy az eredeti fotót elég rendesen átalakították: a modellvékonyságú trónörökös-feleségnek kikerekítették a pocakját, ráadásul még a pohár dőlésszögét is megváltoztatták a korrigált képen. Egyesek szerint egyébként azért volt erre szükség, mert már korábban felröppentette a Star a terhességről szóló hírt és emiatt muszáj volt nekik bizonyítékot is gyártaniuk.

Persze elképzelhető, hogy a két kép között egy fél másodpercnyi eltérés volt, ami miatt a pohár megbillent Katalin kezében és csípőjét is épp úgy fordította, hogy az máris szélesebbnek látszik - ámde nagy rejtély, hogy ez a fél másodperc alatt hová tűnt az előtte békésen mögötte álldogáló szingapúri elnökfeleség, Mary Tan?

Szóval ettől még nem zárható ki, hogy Katalin valóban babát hord a szíve alatt az olimpia vége óta, de hogy a kép nyilvánvaló hamisítvány, az több mint biztos!

Még több hír Katalin hercegnőről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.