Stephen Dunham csak 48 éves volt

Elhunyt a Múmia Hendersonja

Elhunyt Stephen Dunham amerikai filmszínész, aki Oliver Stone hamarosan a magyar mozikba kerülő új filmjében, a Vadállatokban, valamint A múmiában és népszerű tévésorozatokban is szerepelt.

2012.09.19 12:29MTI

A színész 48 esztendős korában pénteken egy burbanki kórházban szívinfarktus következtében hunyt el - közölte kedden a The Hollywood Reporter és a Variety. A kaszkadőrként is jegyzett Stephen Dunham színészi pályafutása a kilencvenes években indult, 1999-ben játszotta el A múmiában Henderson szerepét.

Később a Traffic című drámában, a Kapj el, ha tudsz című vígjátékban és a Ki nevel a végén? című komédiában is feltűnt. A televízióban 2005-ben a Hot Properties vígjátéksorozat főszerepét alakította, korábban játszott a DAG, a Divatalnokok és a What I Like About You című szériákban is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.