Anyák és lányaik hívják fel a figyelmet

Sztáranyukák kampányolnak a mellrák ellen

Különleges és rendhagyó fotósorozattal kampányolnak ismert magyar anyák a mellrák megelőzéséért. Lányaikkal közösen hívják fel a figyelmet arra, hogy együtt tudnak igazán magukra és a másikra is vigyázni.

2012.09.17 18:29ma.hu / Marie Claire

Rendhagyó kampányt indít a leghíresebb hazai sztáranyák részvételével az egyik hazai női magazin, az újdonságot az jelenti, hogy ezúttal úgy mutatják be magukat, ahogy eddig még nem láthattuk őket - és egyikük sem egyedül, hanem saját lányával állt a fényképezőgép elé. A sztárok sorát a tavalyi kampányhoz hasonlóan idén is Dobó Kata nyitja, az ő esetében a legszembetűnőbb a változás, hisz épp a kampány indulásakor erősítette meg az akkor már régóta sejthető titkot: gyermeket vár. Most féléves kislányával, Sophie-val fotózkodott.

Szinetár Dóra és Zora (Fotó: Marie Claire)

A kampányhoz olyan további hírességek csatlakoztak, mint Prokopp Dóra, Schell Judit, Szinetár Dóra, Keveházi Krisztina, valamint Szirtes Ági és lánya, Pálmai Anna - egytől egyig fantasztikus nők, akik anyaként és nőként egyaránt helytállnak. És ami közös bennük, hogy mindannyian imádják a gyerekeiket, és a hétköznapi rohanásban is tudatosan odafigyelnek a saját és a családjuk testi-lelki egészségére.

Szinetár Dóra színésznő és lánya, Zora
"Igyekszem tudatosan odafigyelni az egészséges táplálkozásra."

Keveházi Krisztina balett-táncos és nagylánya, Jázmin
"Fontos, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal."

Szirtes Ági és lánya, Pálmai Anna
"Nem lehet eleget beszélni a szűrővizsgálatok fontosságáról."

Prokopp Dóra főállású anyuka és lányai, Bóra és Rozi
"Hiszek abban, hogy a gondolatok befolyásolják az egészségünket is."

Dobó Kata színésznő és kislánya, Sophie
"Az egészségről nem elég beszélni, egy gyerek a példákból tanul."

Schell Judit színésznő és lánya, Bori
"A sport az egészséges élet alapja."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.