Édesek és ennivalóak

Képek - Divatbemutatón a csokoládékirálynő-jelöltek

Vadonatúj, külön erre az alkalomra készített kollekcióban vonultak a kifutóra a Miss Cherry Queen döntősei, a divatbemutató az Édes Napokon megrendezésre kerülő döntő előfutárának is tekinthető.

Egyikük csokoládékirálynő lesz képgaléria

2012.09.12 14:29ma.hu

A Bonbonetti Csoport által az Édes Napok keretében megrendezendő Miss Cherry Queen Csokoládé Királynő választás döntősei Makány Márta és az Envy Fashion kollekciójában mutatkoztak be, az eseménynek a Budavári Hilton gyönyörű Dominikánus udvara adott otthont. A rendezvényre ellátogatott Dobó Ágnes Miss World Hungary 2010 és Zólyomi Zsolt parfümőr is, akik a szeptember 23-án délután 5 órakor az Édes Napokon megrendezésre kerülő döntő zsűritagjai is lesznek.

A Hilton Budapest modern és elegáns teret biztosított a Miss Cherry Queen divatbemutatónak, ahol a Budai Várnegyed történelmi hangulatába a csokoládé királynők a jövő szellemiségét hozták el Makány Márta új kollekciójával.

Fotó: Mahagony (A galériához KATT a képre!)


Makány Márta kortalan, mégis összetéveszthetetlenül mai, divatos darabjai nem azzal hatottak, hogy elfedték, hanem azzal, hogy kiemelték a döntős hölgyek egyedi szépségét a bemutató során. „Ez azért kiemelten fontos, mert szenvedélyesen hiszek az egyéniségben, a személyiség természetességében és abban, hogy ruháim küldetése pont ezek szolgálata. Ezért is álltam nagy örömmel a Miss Cherry Queen szépségverseny mellé, mely a nőisséget, az egészséges és tudatos táplálkozást valamint az élet élvezetét egyaránt hirdeti” – tudtuk meg a divattervezőtől.

Az este során megcsodálhattuk az Envy Fashion új kollekcióját is, melynek célja, hogy olyan legújabb divat szerinti nőies fazonok kerüljenek az üzletekbe, melyek akár hétköznapi viseletként is nagyon kényelmesek. A csokoládé királynő frizuráit Arató Krisztián mesterfodrász, Magyarország első fodrászvilágbajnoka készítette az Arató Fodrász Akadémia növendékeinek segítségével.

A Miss Cherry Queen döntős lányainak sminkjét a Shine Make-up stúdió tanítványai készítették Szécsi Gabriella és Ipacs Szilvia sminkmesterek vezetésével.

Csokoládé Mesterképzés a Miss Cherry Queen döntőseivel

A Miss Cherry Queen választás célja, hogy megtaláljuk Magyarország legkedveltebb konyakmeggyének az arcát, egy olyan hölgyet, aki kisugárzásával, szépségével, eleganciájával és stílusával méltó képviselője lehet a márkának egy éven keresztül.
Mindehhez természetesen az is szükséges, hogy a versenyzők tisztában legyenek a csokoládé eredetével, valamint annak elkészítési módjával! Éppen ezért a divatbemutatót megelőzően Sánta Sándor, a Bonbonetti csoport vezérigazgatója részletes előadást tartott a hölgyeknek a csokoládé eredetéről, történelméről, valamint a napjainkban is ismert, oly kedvelt csokoládék készítési módjáról.
A hölgyek az elméleti oktatáson felül részt vehettek egy gyárlátogatáson is, ahol a hazánk egyik hungarikumának számító konyakmeggy elkészítésébe nyerhettek bepillantást.
A döntőre 2012. szeptember 23-án 17 órától kerül sor az Édes Napokon a Budai Várban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.