A világszépe a 23 éves leendő zenetanár

Kínai lány nyerte az idei Miss World szépségversenyt

Jü Ven-hszia (Yu Wenxia) személyében a kínai versenyző fejére került idén a világszépe koronája a Miss World szépségverseny Kínában, a belső-mongóliai Ordoszban szombaton tartott ünnepségén.

2012.08.18 17:50MTI

A koronát a 2011. év világszépe, a venezuelai Ivian Marcos adta át a 23 éves leendő zenetanárnak, aki jelenleg tanulmányait végzi.

A második helyezett a walesi Sophie Elisabeth Moulds, a harmadik pedig az ausztrál Jessica Michelle Kahawaty lett.

Fotó: MTI

Most második alkalommal nyerte meg Miss Kína a Miss World szépségversenyt. Előzőleg 2007-ben Csang Csi-lin (Zhang Zilin) nyerte el a kitüntetést.

Első ízben rendeztek a belső-mongóliai Ordoszban nemzetközi szépségversenyt. Természeti kincseinek köszönhetően Ordosz egyike Kína leggazdagabb városainak. A szépségverseny megrendezésétől a Góbi-sivatag szélén fekvő város a gazdaság és az idegenforgalom fellendítését várta.

A mi versenyzőnk

A Magyarországot képviselő 20 éves Cserháti Tamara, a 2012-es Miss World Hungary verseny győztese nem került be a döntőbe. Jahszien (Sanya) kínai város korábban már több alkalommal rendezett Miss World szépségversenyt.

Fotó: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.