Hasonlítani fog a Maffiózók sorozatra

Maffiás tévédrámát rendez Jodie Foster

Maffiás tévédrámát rendez a Showtime amerikai kábelcsatornának Jodie Foster színésznő, de egyelőre nem árultak el sokat a sztoriról, a címén kívül alig csepegtettek pár részletet.

2012.08.15 14:29MTI

A BBC online beszámolója szerint a történetről többet nem lehet tudni, de annyi biztos, hogy a forgatókönyvet Rob Fresco, a Hősök és a Jericho szerzője írja. A 49 esztendős Jodie Foster korábban szerepelt már tévéproducerként, de az Angie's Body lesz az első komoly tévés rendezése. Emellett Frescóval és Russ Krasnoff-fal főproducerként is jegyzi a filmet.

Az Oscar-díjas színésznő 1991-ben a Más, mint a többiek című drámával debütált játékfilmrendezőként, azóta A szédült hétvége és a tavaly mozikba került A holdkóros című alkotásokat rendezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.