Barbra Streisandot egy éven át fűzték

Road-movie-ban vállalt szerepet a 70 éves díva

Újra kamerák elé állt Barbra Streisand: a világhírű amerikai filmcsillag a The Guilt Trip című road movie-ban vállalt szerepet - jelentette be a Paramount Pictures stúdió.

2012.08.14 16:29MTI
Fotó: barbrastreisand.com

A filmcsillagnak Seth Rogen lesz a partnere a tervek szerint hónapokon belül bemutatandó alkotásban. A filmet Anne Fletcher rendezi. A Paramount már közzé is tett néhány képkockát a darabból.

Barbra Streisand az utóbbi években csak ritkán vállalt szerepet, játszott a Vejedre ütök és az Utódomra ütök című vígjátékokban, előtte azonban csak az általa rendezett Tükröm, tükröm című filmben láthatta a közönség 1996-ban. Az amerikai sajtó arról írt, hogy a rendezőnek - aki többek közt olyan kasszasikereket tudhat maga mögött, mint a Nászajánlat - egy évbe telt, mire meggyőzte Streisandot, hogy vállalja el a The Guilt Trip egyik főszerepét.

A színésznő egy feltaláló anyját alakítja, fiát játssza Seth Rogen. Streisand a filmszerep után sem pihen sokáig, ősszel amerikai és kanadai koncertkörutat tervez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.