Évek óta nem lépett fel élőben

Barbra Streisand jelöltként énekel a Grammy-díjátadón

Nyolc Grammy-díja mellé lehet, hogy besöpri a kilencediket is Barbra Streisand, aki a különleges eseményre tekintettel elvállalta az élő szereplést is.

"Ilyenek voltunk" - a gyönyörű Barbra Streisand képgaléria

2011.02.09 13:29MTI
Fotó: barbrastreisand.com

Noha már évek óta alig-alig vállal élő fellépést, a nyolcszoros Grammy-díjas Barbra Streisand mégis színpadra áll a legrangosabb amerikai zenei elismerések idei, vasárnapi Los Angeles-i átadásán - jelentették be a szervezők.

A 68 esztendős színésznő-énekesnő, a Funny Girl és az Ilyenek voltunk sztárja manapság már főleg csak jótékonysági gálákon énekel. A Grammy azért is lehet kivétel, mert idén ismét jelölték Streisand albumát: a Love Is the Answer című lemez a legjobb hagyományos popénekes album kategóriában esélyes a rangos zenei díjra.

A művésznő pénteken filantróp munkásságáért és a zenészeknek segítséget nyújtó MusicCares alapítványban végzett kreatív tevékenységéért is elismerésben részesül. Az alapítványt a Grammy mögött álló National Academy of Recording Arts and Sciences működteti.

Streisand utoljára 2006-2007-ben turnézott az Egyesült Államokban és Európában. Előadásai iránt akkora volt az érdeklődés, hogy rekordszámban fogytak el a jegyek.

Árverésen lomtalanít Barbra Streisand

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.