Pénteken adta be a válókeresetet a vak sztár

11 évig bírta: válik Stevie Wonder

Stevie Wonder 11 évi házasság után elválik divattervező feleségétől, Kai Millard Morristól.

2012.08.06 08:29MTI

A 62 esztendős zenész pénteken adta be a válókeresetet egy Los Angeles-i bíróságon. A dokumentumban, amit eredeti nevén, Stevland Morris néven nyújtott be, a válás okaként kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozik.

Stevie Wonder és Kai Millard Morris 2001 szeptemberében keltek egybe, de a kereset szerint 2009 októbere óta nem élnek együtt. A házaspárnak két fia született, Kailand már tízéves, öccse, Mandla hét. A zenész azt szeretné, hogy a válás után is közösen gyakorolnák a gyerekek felett a felügyeletet, és jelezte, hogy hajlandó egykori feleségének támogatást és a gyerekek után tartásdíjat fizetni.

Stevie Wondernek ez már a második kudarcba fulladt házassága: első feleségétől, Syreeta Wrighttól 1972-ben vált el, a Motown zenebirodalom énekesnőjével mindössze két évig húzták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.