30 év után újra összeáll a legendás páros

Paul McCartney és Stevie Wonder újra együtt!

30 évvel ezelőtt dolgozott először együtt Paul McCartney és Stevie Wonder, aminek az eredménye az Ebony and Ivory lett 1982-ben. Most Paul új lemezének, a Kisses On The Bottomnak a felvétele újra összehozta a két zenészt és megszületett az Only Our Hearts.

2012.01.26 15:29ma.hu

"Stevie bejött a Los Angeles-i stúdióba, kb. tíz percig hallgatta a felvételt, majd odament a mikrofonhoz és húsz percen belül kész volt a szólója. Ő egy zseni!" – nyilatkozta Paul McCartney.

A február 6-án megjelenő lemez - a két Paul McCartney szerzeménnyel együtt - olyan dalok gyűjteménye, melyeket a The Beatles egykori tagja gyerekkorában hallgatott. A Grammy-díjas Tommy LiPuma, valamint Diana Krall és zenekara közreműködésével készült felvételek a klasszikus amerikai dallamvilágba repítik el a hallgatót.

Fotó: UMusic


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.