Már nem bírták a nagy forróságot

Képek - Megfagyott a levegő Balássy Betti és Varga Feri körül

A népszerű zenészházaspár besokallt a kánikulától! Tanakodtak, mit tegyenek, de mivel Grönland messze van, a Váci utca pedig közel, így inkább az utóbbit választották, és az itt található Jégbárba indítottak hűsítő expedíciót.

Jeges kalandok Balássy Bettivel és Varga Ferivel képgaléria

2012.08.01 14:29ma.hu

Igazán jeges kalandban volt része Balássy Bettinek és Varga Ferinek a nyár és a kánikula ellenére, amikor ellátogattak a belvárosban található Jégbárba. A megújult és kibővített teremben – a nyárra való tekintettel – mínusz 1, illetve mínusz 3 Celsius-fokban hűsölhetnek a hőségtől szenvedők. Bettyék először koktéloztak, majd megtekintették John Lennon és Jimi Hendrix jégbe fagyott mását. A YETI láttán jeges rémület kerítette őket hatalmába… De szerencsére nem lett semmi baj, hiszen a Jégbárban, ahogy azt a neve is mutatja, (szinte) minden jégből készült.

A Váci utcai létesítményben a falakat, a bútorokat és az akváriumot is a hűvös alapanyagból alakították ki. A jeges italokat egy valódi jégpultnál rendelhetjük meg, és természetesen jégpohárból hajthatjuk fel. A Jégbár mindig tartogat meglepetéseket, hiszen a fő alapanyag folyamatos párolgása miatt a jeges díszlet félévente megújul. Bettyék életében központi szerepet játszik a zene, így nagyon megörültek, amikor jeges rémületükből felocsúdva meglátták a jégből készült, élethű Jukeboxot.

Fotó: Dudás Ernő (A galériához KATT a képre!)


"Nagyon meglepődtünk a sztárok jeges másain, a Jukebox-nál meg eltöprengtünk, hogy mit is válasszunk. Feri megkérdezte, hallhatóak-e a mi dalaink is - mire kimondta, megszólalt az Egy bolond százat csinál című dalunk! Többen megdermedtek a csodálkozástól, amikor rájöttek, hogy az előadókat nem jeges kiadásban látják..." meséli lelkesen Betty.

A YETI-től jéggé dermedt zenészházaspár elhatározta, hogy a nagy ijedelemre felüdülésképp megkóstolja a legfinomabb nedűket. Itt azonban újabb megpróbáltatással találták szemben magukat: nem tudták eldönteni, mit is válasszanak a szemkápráztató választékból. A Globális felmelegedést, a Jegesmedve leheletét, az Eszkimócsókot, netán az Édes hibernációt? Hogy végül melyik elsőrendű itallal sikerült egy kis melegséget önteniük magukba, az maradjon az ő titkuk, de egy divatinformációt elárulhatunk: öltözékük a Jégbárban minden vendég által viselt thermobélésű kapucnis poncsó volt, és tanúsíthatjuk, hogy nagyon jól állt nekik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.