Még mindig fellép a hamarosan szülő énekesnő

Képek - Palya Bea várandósan is elbűvölő

Az előzetes számítások szerint még két hónapja van hátra Palya Beának az anyává válásig, így egyelőre nem érzi akadályát annak, hogy közönség elé álljon - noha pocakja már igencsak termetesre nőtt.

Az elbűvölő kismama: Palya Bea képgaléria

2012.07.30 12:29ma.hu / MTI
Palya Bea a Campus fesztiválon (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)

Várandósan is elbűvölő látványt nyújt Palya Bea, a zenében pedig végképp nem akadályozza immár hét hónapos magzata - erről azok is megbizonyosodhattak és megbizonyosodhatnak, akik ellátogattak a hétvégén a Művészetek Völgyébe, vagy a kulturális rendezvénysorozat hátralévő részében a helyszínre utaznak. A művésznő, akit napjaink egyik legsokoldalúbb alkotójaként emlegetnek és akinek zenéjében az autentikus népzene mellett felbukkannak a Kárpát-medence, a balkáni, cigány és helyenként keleti dallamok is, idén is a Művészetek Hölgye cím birtokosaként vesz részt a kulturális forgatagban.

Palya Bea az egy hetes program során nemcsak koncertekkel, hanem beszélgetésekkel is a közönség elé áll, és megmutatja: a babavárás sem lassítja szokott lendületét, ezúttal is kirobbanó formában kápráztatja el rajongóit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.