Két bájos apróságot fogadtak örökbe a sztárok

Képek - Muri Enikő keresztanyát csinált magából és Szirota Jenniferből

Az RTL Klub tehetségkutatóinak sztárjai, Muri Enikő és Szirota Jennifer fiatal koruk ellenére már keresztanyukának mondhatják magukat, "gyermekük" pedig nem más, mint két aranyos afrikai szurikáta.

ennifer és Enikő Afrikában járt - a Bükk szívében képgaléria

2012.07.10 16:29ma.hu

Még a Csillag születik alatt, amikor Jenni nagyon izgult, én pedig a lelket tartottam benne, megígértem neki, hogy, ha vége a versenynek, elviszem egy különleges helyre egy kicsit feltöltődni" – emlékszik az X-Faktor sztárja, Muri Enikő.

Mivel mindketten napimádók vagyunk, először arra gondoltam, hogy megszervezek egy afrikai utat, mert ha valahol, ott aztán meleg van. Mivel mindkettőnknek rengeteg fellépése van, szabadidőnk nem sok akad, azt hittem, Afrika csak álom marad. Aztán a napokban egy fellépésről hazafelé jövet rátaláltam a magyar Afrikára, azaz egy afrikai hotelre a Bükkben, Felsőtárkányban. Rögtön lecsaptam rá!” - nevet Enikő és Jenniferrel neki is vágott a nagy kalandnak.

Hamar kiderült, hogy az afrikai melegért nem is kellett több ezer kilométert utazniuk, hiszen Felsőtárkányban is éppen 38 fok volt azon a pár napon, amit ott töltöttek. A lányok nagy örömmel fedezték fel "fekete Afrika" rejtelmeit. Megismerkedtek az afrikai ételekkel, italokkal, a Száhel wellnessben pedig egy szabadtéri masszázson is részt vehettek.

Jennifert bambuszrúddal, Encit pedig sheavajas masszázzsal kényeztették a természet lágy ölén, majd este a szálloda beach-én együtt doboltak és még egy autentikus afrikai hangszeren, djembén is megtanultak játszani.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


"Tiszta Afrika volt! - emlékszik Szirota Jennifer - Még szenegáli köszöntést is megtanultunk: "magnadef és mangafi", ami annyit jelent, hogy helló-szia" - büszkélkedik a fiatal énekesnő. A két híresség örömét az tetézte igazán, hogy megismerkedhettek egy szurikáta családdal, akik a szálloda közepén élnek.

Mindketten rajonganak a Timon és Pumba meséért, ezért rögtön a fiút el is nevezték Timonnak. A két lány órákig képes volt a szurikáta-lak előtt fotózni és forgatni a telefonjukkal, míg végül elérkezett az idő, amikor beengedték őket, hogy megetessék a kis barátaikat.

"Ez volt a nap fénypontja, ezért valamivel szerettük volna emlékezetessé tenni. - mondja Enikő - Kitaláltam, mi lenne, ha örökbe fogadnánk Timon két hölgyét. Jenninek is tetszett az ötlet. Mivel először tőlem fogadták el az ételt, én lettem az egyes számú keresztanya és Bambara névre kereszteltem a kis kedvencemet."

"Én egy kicsit féltem, nehogy megharapjanak! Ezt valószínű érezték, és ezért kicsit nehezebben jöttek oda hozzám, de azért én is kinéztem magamnak egy kis aranyos és Bubunak neveztem el!" - nevet Jennifer. Egy jó keresztanya pedig mindig gondoskodik a keresztgyermekéről, hasonlóan egy jó örökbefogóhoz, ezért a lányok nagy egyetértésben megígérték vendéglátóiknak, hogy sűrűn fogják látogatni Bambarát és Bubut, a két kis védencüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.