Imádja a rapper, hogy ezen a földön él a királynő

Will.i.am: "II. Erzsébet királynő olyan, mint a nagymamám"

Valahányszor ránéz II. Erzsébet királynőre, Will.i.am úgy érzi, mintha a nagymamáját látná: ugyanaz a finom elegancia, ugyanaz a klasszikus megjelenés, egyszerűen lenyűgözőnek és imádnivalónak tartja az uralkodót.

2012.07.02 08:29ma.hu

Meglepődött a Black Eyed Peas rappere, mert amikor megkapta a brit királynő gyémántjubileumára szóló felkérést, aggódott, hogy milyen lesz a királyi család előtt fellépni, és különösen tartott II. Erzsébettől. Most azonban bevallotta, hogy alaptalanok voltak ezek a félelmei, mert a királynő pontosan olyan, mint amilyen a sztár imádott nagymamája volt, nemcsak kinézetre, de egyéniségét tekintve is.

"Ugyanolyan klasszikus jelenség, mint a nagymamám" - magyarázta Will.i.am. "Elegáns és ízléses, és ahogyan a kalapját viseli, de még a ruhái is pont olyanok, mint a nagymamámé!" - lelkendezett. Ráadásul az is lenyűgözte a hírességet - aki mellesleg olyan sztárok mellett lépett fel a II. Erzsébet királynő uralkodásának 50. évfordulóján rendezett ünnepségen, mint Sir Cliff Richard vagy Tom Jones -, hogy milyen a viszony a királynő és a család többi tagja között.

"Egyértelműen ő a családfő, mégis amikor azt láttam, hogy Károly herceg nagyinak vagy mamának szólította, csak bámultam, hogy wow! Egészen elképesztő, mert pont olyanok, mint az átlagemberek!" - osztotta meg benyomásait Anglia első embereiről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.